Ei tarjouksia tällä hetkellä.


Miksi auto pitäisi suojata nyt?

Tiesuola, tuo talvisten teiden välttämätön pirulainen turmelee autosi. Uusikaan auto ei ole turvassa, sillä autoa ei suojata tehtaalla.

" Valmistajan näkökulmasta kaikki ylimääräinen maksaa, niin myös ennakoiva ruosteenesto. Koska Suomen myyntimäärä on kuin pisara valtameressä, autoja ei valmistajan näkökulmasta kannata suunnitella täkäläisiin olosuhteisiin."
Tuulilasi-lehti 4/2011

Paranna autosi jälleenmyyntiarvoa

Jokainen meistä ostaa mielummin käytetyn auton, jossa on huollot tehty ajallaan ja josta on pidetty hyvää huolta. Ruostesuojauksella parannat autosi jälleenmyyntiarvoa ja varmistat, että autosi menee aikanaan helpommin kaupaksi.

Finikor Ruostesuojauksesta saat kirjallisen todistuksen sekä ikkunatarran merkiksi ruostesuojatusta autosta.

Valmistajan myöntämä puhkiruostumattomuustakuu ei korvaa tiesuolan runtelemaa autoa

Valmistajan takuu kattaa ainoastaan sisältä ulospäin tapahtuvan ruostumisen. Suomen olosuhteissa ruostuminen aiheutuu useimmiten ulkoisista seikoista, kuten tiesuolasta tai kiveniskusta.

Milloin ruostesuojaus tulisi teettää?

Teemme ruostesuojauksia kaiken ikäisille autoille. Ruostesuojaus tulisi teettää aina mahdollisimman uudelle autolle, kun ruostetta ei ole vielä päässyt muodostumaan. Pienet, autossa jo esiintyvät ruostevauriot poistamme ruostesuojauksen yhteydessä.

Ruostesuojaukselle jopa 12 vuoden takuu

Myönnämme kaikille käsittelyille jopa 12 vuoden takuun. Takuu on autokohtainen, joten omistajanvaihdos ei aiheuta takuun raukeamista.

Katso hinnatValitse auto