Finikor Tuplaturva on erittäin tehokas ja pitkäkestoinen erikoiskäsittely. Tämä on edullisin käsittely, kun auto halutaan pitää pitkään.

Pitkätehoinen erikoiskäsittely

Finikor Tuplaturva on erilainen kuin muut ruostesuojaukset. Käsittely tehdään kuten Täysturva, mutta viimeistellään vielä toisella koteloaineella, jolloin ruostesuojauksen vaikutus kestää pidempään.

Auton alustassa olevat kotelot, ovet ja luukut sekä alusta suojataan ruostumista vastaan kotelo-sekä alusta-ainetta käyttäen. Lisäksi alustan kotelot, ovet ja luukut käsitellään toiseen kertaan erikoiskoteloaineella.

Finikor Tuplaturvalle myönnetään 10-12 vuoden takuu, riippuen auton iästä käsittelyhetkellä. Takuu edellyttää Finikor Tuplaturvan tarkastuskäsittelyä 2-4 vuoden vuoden kuluttua Tuplaturva-käsittelystä. Yli 4 vuotiaille autoille ei myönnetä enää takuuta.

Tuplaturvan tarkastuskäsittelyssä paikataan mahdolliset pinnoitteiden kulumisvauriot veloituksetta. Käsittelystä veloitetaan ainoastaan tarkastuksesta tulevat kustannukset (pesu, kuivaus ja tarkastus).

Tiesitkö:

  • Kaikki käsittelymme on mahdollista suorittaa reikiä poraamatta, jolloin autojen tehdastakuut säilyvät.
  • Kaikki käsittelymme vaimentavat osaltaan auton sisätilaan kantautuvaa ajomelua ja tiivistää korin saumoja
  • Kaikkien käsittelyidemme takuut ovat autokohtaisia, joten takuu seuraa aina auton uutta omistajaa

Katso hinnatValitse auto

Ajankohtaiset tarjoukset

Ei tarjouksia tällä hetkellä.